359 Hip-Hop Awards 2021 обявиха ТОП 5 във всички категории за изминалата 2020 година

nominacii pr cover 690x260 - 359 Hip-Hop Awards 2021 обявиха ТОП 5 във всички категории за изминалата 2020 година

Заради световната пандемия 2020 година беше трудна и за хип хоп сцената. Артистите имаха много малко клубни участия, а обявени турнета и концерти отпаднаха. По-смелите направиха и първите онлайн концерти, които се радваха на голям успех сред феновете. Въпреки всичко най-големият сайт за хип хоп култура и онлайн телевизия 359hiphop.com обяви своите номинации , и дори в по-късен месец през годината ще проведе и традиционните български хип хоп награди 359 Awards. Независимо от  трудната година, тя показа, че ъндърграунд сцената е по-жива от всякога. За това и за 2020 г сме много радостни да отбележим и две нови цели категории МС жена и R&B артист мъж, в които има пълни 5 номинации. Изключително силни и хип хоп колаборации се появиха с много добри рими и послания.

Всички фенове могат да гласуват за своите фаворити в сайта на 359awards.com.

ТОП 5 за 9-те годишни хип-хоп награди са селектирани на база официалната годишна класация БГ ТОП 10 на  www.359hiphop.com, която зрителите гледаха и в онлайн телевизията на сайта.

И тази година няма да има смс гласуване и всички фенове могат да гласуват за своите любими артисти или проекти напълно безплатно в сайта на наградите.

Правила за  oнлайн гласуване на 359 Hip-Hop Awards 2021

В секция гласуване в официалния сайт на събитието www.359awards.com са публикувани различните категории номинации  топ 5 артисти или проекти в онлайн формата за гласуване.   Всеки потребител може да гласува свободно за всички или само за избрани категории от един IP адрес. След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за повторно гласуване. При опит за манипулация на вота през proxy сайтове, подадените гласове от подобни референти се анулират автоматично. Допълнително се следи за гласуване от динамични IP адреси от една и съща мрежа на един и същи доставчик. При установяване на злоупотреба получените гласове се анулират автоматично.

Може да гласувате през официалния сайт на наградите – www.359awards.com в бутон гласуване :  https://www.359awards.com/glasuvane/

Онлайн гласуването  стартира на 23.01.2021 г и ще затвори една седмица преди официалната дата на провеждане на събитието, която ще обявим при първа възможност, предвид пандемичната обстановка в страната.

Пожелаваме успех на всички номинирани артисти и ви очакваме на гала церемонията по връчване на 9-те годишни хип-хоп награди, която със сигурност ще се проведе  в зала EFE Hotel Marinela. И тази година  водещи на церемонията по връчването на статуетките са  емблематичните Wosh MC и  Yoko от  The top stoppers, а артистите, които са подготвили специални пърформънси на сцена ще ви изненадат на макс.  Очаквайте скоро и цялата програма на най-голямото събитие за хип хоп култура през годините 359 Awards, както и кога и къде  ще стартира и продажбата на билети.

Всичко следете на 359awards.com, 359hiphop.com и facebook и инстаграм.